" Thank you for being our teachers... "

sâmbătă, 3 martie 2012

Perforum I.C.E

AIESEC Chişinău uimește din nou prin capacitățile sale de lidership.
De data aceasta motiv de mândrie a fost organizarea conferinţei internaţionale “Perforum”, care a avut drept scop să soluționeze problematica organizațiilor non guvernamentale pe filiera de eficiență și performanță organizațională, evaluarea ei și măsurare în indicatori tangibili. Proiectul a fost susţinut de Ambasada Statelor Unite a Americii din Moldova şi CNTM.
 Startul conferinţei a fost dat pe 23 februarie, în sala de conferinţe LeoGrand. La eveniment s-au adunat peste 30 ONG-uri din RM, care pe lângă faptul că au interacţionat între ele, acestea au perceput mai clar noţiunea de “performanţă organizaţională”.
Dupa care în perioada 24-26 februarie, aceasta s-a desfășurat la pensiunea “Prietenia” de la Vadul lui Vodă. La conferință au venit: ProPlus, CNTM,  YFU, Oberliht, JCI,  JEF, Academia Ideilor, Media Point, “Hai, Moldova!”, BEST, Cultura Nouă, iar pe lânga ei s-au alăturat  AIESEC Hong Kong, AIESEC Japonia, AIESEC China, AIESEC Portugalia, AIESEC Slovacia, AIESEC Turcia, AIESEC Ucraina, AIESEC Nigeria, AIESEC Bulgaria şi evident AIESEC Moldova. Toţi aceşti oameni, atât de diferiţi şi atât de speciali, au pus bazele Ghidului de Performanţa Organizaţională, care va servi drept ajutor pentru orice ONG care îşi  doreşte eficienţă şi eficacitate în ceea ce face.
A fost o conferinţă memorabilă cu o echipa de facilitatori foarte puternică şi foarte implicată în to ceea ce făceau.
Însă toate aceste lucruri extraordinare nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi existat echipa de organizatori “Perforum” care au adus ceva inedit şi special atât pentru AIESEC, cât şi pentru Moldova.
Suntem în aşteptarea noilor provocări!



     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu