" Thank you for being our teachers... "

duminică, 22 ianuarie 2012

Alegeri MCP

"Luăm decizii. Decizii ușoare, decizii nu prea ușoare.
Luăm decizii să schimbăm ceva. Întodeauna- nu prea ușor."

Conferința națională MTC a găzduit în seara de sâmbătă(13 ianuarie) alegerile pentru poziția de MCP(Member Committee President). 

Pentru acest rol au candidat Mihaela Iurașcu(actualul LCP AIESEC Chișinău) și Mihaela Todică(actualul MCVP TM). Deși vremea de afară era una frumoasă, dar cu ninsoare, iar drumul spre plenara unde trebuiau să se desfășoare alegerile era lung, membrii AIESEC prezenți la conferință nu au stat la dubii și au mers să-și vadă candidatele.
Mihaela Iurașcu a fost prima care a apărut în fața publicului cu strategia sa pentru viitorul mandat de MCP. Atât ea cât și Mihaela Todică au fost asaltate cu întrebări din partea tuturor LC-urilor, dar și din partea Alumnilor, ceea ce a bucurat pe toți cei prezenți . Ceea ce a unit cele două prezentări a fost dorința de a crea o cultură de excelență în organizație și interacțiunea între LC-uri.

În urma prezentărilor și sesiunilor de întrebări-răspunsuri, a urmat procesul de vot, efectuat de către EB-urile LC-urilor. Numărul necesar de voturi nu a fost acumulat de niciun candidat. Astfel, aplicările pentru poziția de MCP au fost deschise, iar data limită de aplicare este 29 ainuarie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu