" Thank you for being our teachers... "

luni, 13 februarie 2012

UpGreat - Project Management

Să ne aducem un pic aminte de anii de liceu, atunci când eram atât de energici, atât de plini de viață, cu atâtea idei MEGA de proiecte pe care ne doream să le impementăm, însă… însă nu o puteam face, deoarce nu știiam cum, nu știiam de unde să începem și de unde să gasim sursele financiare necesare. În liceele din Europa tot mai mulţi elevi au posibilitatea să-şi pună propriile proiecte în practică, fie cu suportul profesorilor, sau chiar în cadrul orelor de clasă. În R.Moldova însă prima oportunitatea de acest gen este adusă de UpGreat– Project Management!
   În cadrul proiectului liceenii beneficiaza de un set de traininguri şi pregătiri, unde o li se explica, de la ce trebuie să se înceapă, cum se planifică un proiect, cum se obţine resursele necesare etc. Trainingurile sunt livrate de traineri internaţionali din ţări cum ar fi China, Slovacia, Portugalia și Turcia, în limba engleză. La final elevii o să împlementeze un proiect în cadrul liceului din care fac parte.
    La proiect au aplicat circa 150 de elevi, însă au devenit participanți doar 50 de aplicanți. Trainingurile au inceput de pe data de 30 ianuarie și va derula în jur de o lună. 
    La finele proiectului 10 cele mai bune idei de proiecte sociale vor fi sponsorizate cu ajutorul UpGreat.

        Let’s make UP, let’s make GREAT,
          Let us do the best UpGreat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu