" Thank you for being our teachers... "

sâmbătă, 3 martie 2012

A new position, a new challenge

Cu 2 săptămâni în urmă, 2 băieți puternici și bine determinați, Dorin Curoșu, LC VP TM și Artur Mija, LC VP Comm, au luptat pentru o poziție mai avansată, cea de LCP AIESEC Chișinău (Local Committee President), având la rândul său mai multe responsabilități, temeri și deadline-uri.
Ei sunt acele persoane, care au căutat să-si pipăreze experiența lor de leadership! Completarea aplicațiilor a fost una lungă.
Ia luat băieților aproape 2 săptămâni să le completeze, să-si elaboreze planurile și strategiile. Și ca atmosfera să fie mai relaxantă, au venit și câțiva membri @-eri să susțină candidații.
“Au fost alegeri cu candidați foarte puternici și mă bucur că AIESEC progresează în materie de lideri pe care îi dezvoltă. Ma bucur că a fost o competiție onestă, fără campanii electorale și cu mult mai puțină tensiune (asta dacă să comparăm cu cele din anul precedent). La moment, este foarte important să conștientizăm că au mai rămas mai puțin de 5 luni până la predarea mandatelor, timp în care trebuie să continuăm să depunem efort pentru dezvoltarea ariei pe care lucrăm. Vreau să mulțumesc oamenilor care mi-au acordat acest credit de încredere și celor care sunt convinși că putem începe anul acesta construirea unui viitor mai bun pentru țara noastră.”, susține Artur Mija, LCP AIESEC Chișinău 2012-2013.

MCP-ul AIESEC Moldova, Mihaela Iurașcu, s-a declarat foarte mândră de realizările și de contribuția adusă de către el. Ea afirmă: ” Suntem mereu gata să facem față noilor provocări și riscuri. Numai așa vom îmbunătăți viitorul R.Moldova. “.
Dacă crezi că poți accede la o așa poziție, de ce să nu preiai inițiativa? Căci numai așa, din jur te vor observa.“Pentru ca dacă așteptăm să trăim într-o lume mai bună, trebuie să contribuim la crearea ei. Pentru a fi schimbarea pe care ne-o dorim în lume.” (Mahatma Ghandi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu