" Thank you for being our teachers... "

sâmbătă, 3 martie 2012

Culturi, obiceiuri și tradiții noi

AIESEC fiind cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 110 țări și teritorii, are o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.
În Chișinău, la Shopping Moldova, la data de 23 februarie, a fost organizat un eveniment foarte tare, unde au fost prezenți diferiți voluntari internaționali, care au împărtășit câte ceva din cultura, tradițiile și obiceiurile lor cu țara noastră.
Global Village este un eveniment care propune să aducă în același loc cu ajutorul partenerilor și a ambasadelor, oamenii din toate colțurile lumii care sunt foarte dornici nu numai să împărtășească din obiceiurile lor, dar să și cunoască și să „experimenteze” din acestea.
Atmosfera dinamică, arzătoare, interactivă, inedită caracterizează un așa eveniment tare!
Aceasta încurajează diversitatea cât și educația non-formală a acestora. La evenimentul de joi au fost reperezentanți din peste 25 țări, ca Ucraina, Polonia, Azerbadjan, China, Slovakia, Turcia, Nigeria, Japonia, fiecare prezentându-și specificul țării sale, manifestându-se ei prin bucate alese, amulete, bijuterii extrem de prețioase, drapelul (care nicidecum nu a lipsit la nimeni), instrumente,costumuri naționale, și alte lucruri cu care se poate mândri o națiune.
Cei mai setoși de distracție s-au aventurat într-o horă internațională, au avut loc și niște concursuri ca să mai incingă atmosfera.
Global Village are loc deja al 3-lea an consecutiv în cadrul Shopping MallDova, acest lucru sporind sensibilitatea culturală a persoanelor Republicii Moldova, unde au demonstrat încă o dată cât de generoși, ospitalieri și mereu deschiși de a cunoaște câte mai multe culturi.




Ne vedem la următorul eveniment!
See Ya! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu