" Thank you for being our teachers... "

sâmbătă, 3 martie 2012

At a cup of coffee with the new LCP- Artur Mija

    Artur Mija a devenit membru AIESEC în primăvara anului 2010. A decis că vrea să activeze în cadrul departamentului de Comunicare, în echipa de Branding.  Încă de la începutul experienței sale de AIESEC-er, Artur a dat dovadă de mult potențial și ambiție de dezvoltare, devenind în scurt timp OC VP COM la conferințele MARS și LTS Fall. După care a fost ales ca TL al echipei de Branding, iar în luna aprilie 2011 a fost votat drept noul LC VP COM. Pentru a afla mai multe despre Artur, l-am invitat la o ceasca de cafea. :)

· Când ai intrat în AIESEC, te-ai gândit că într-o zi vei deveni noul  LCP AIESEC Chișinău?
Am intrat în AIESEC în primăvara anului 2010 şi da, am ştiut de ceva timp că doresc să aduc un impact pozitiv asupra organizaţiei şi societăţii, din poziţia de LCP AIESEC Chişinău.

· Ce te-a motivat să aplici?
Ar fi câteva motive şi foarte mulţi oameni care mi-au susţinut decizia de a aplica. Unele din aceste motive ar fi...
Convingerea interioară că anul acesta putem realiza multe lucruri extraordinare şi să aducem rezultate mari în LC
Deoarece AIESEC reprezintă o experienţă frumoasă pentru fiecare membru care se
implică activ şi vreau să ne asigurăm că AIESEC rămâne să fie la fel 30-50-100 de ani de acum încolo
Sunt convins că anul acesta putem pune bazele unui sistem care să genereze constant echipe performante, lideri şi rezultate mari
Vreau ca atunci, când peste 30 de ani, o să ne întoarcem în AIESEC în calitate de alumni să spunem sincer „Când noi eram în AIESEC noi făceam lucrurile astfel şi suntem bucuroşi că voi le faceţi şi mai bine”
Sunt sigur că anul acesta putem pune bazele unei R.Moldova mai bune şi să începem să dezvoltăm o generaţie sănătoasă. De asemenea vreau să mulţumesc oamenilor care şi-au arătat suportul şi m-au încurajat. Sper că acest suport se va menţine la acelaşi nivel pe tot parcursul mandatului.

· Dacă nu ai fi fost ales, care ar fi fost următorii tăi pași în AIESEC?
Nu ar fi fost prea mulţi, cu siguranţă însă aş fi lucrat mult pentru a definitiva sistemul din departament şi de a obţine rezultate frumoase împreună cu echipa de COM.

· Dacă ar fi să vorbim despre un role model din AIESEC, care este acesta pentru tine?
Îmi pare rău să o spun, dar nu am un singur role model în AIESEC, însă ar fi multe persoane de la care am învăţat şi continui să învăţ câte ceva şi vreau să le mulţumesc pentru aceasta.

· Ce asteptări ai pe parcursul mandaului tău?
Să fim susţinuţi (echipa de board) de către membri, să mergem cu toţii în aceiaşi direcţie pentru că anul acesta putem realiza lucruri în premieră, dar este nevoie de efortul susţinut al fiecărui membru al organizaţiei.  Go Great and Never Quit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu