" Thank you for being our teachers... "

vineri, 9 decembrie 2011

LTS FALL 2011


În toamna aceasta AIESEC a organizat tradiţionalul LTS aşteptat de toţi @-erii cu mare nerăbdare. Dar cel mai mult acest eveniment a ţinut în suspans pe newbies, care habar nu aveau ce vor face în cadrul acestui semniar. LTS Fall 2011 a întrecut  aşteptările tuturor.
Seminarul s-a desfăşurat pe data de 27-30 octombrie în pensiunea „Dacia” de la Vadul lui Vodă.OC-ul acestui LTS au fost Maria Ţarigradean, Tatiana Midari, Constantin Culai, Ion Guţu, Irina Grigoraş, Constantin Buruiana, Victor Ulinici şi Sorina Mihalachi. Chair-ul a fost Eugen Gîrlă, care a umplut atmosfera cu multă energie pozitivă şi a oferit o doză de optimism nelimitată. Iar facilitatorii au fost pregătiţi la cel mai înalt nivel.
LTS-ul acestui a mai  fost şi un punct de intersecţie a celora care au plecat să descopere lumea.Oamenii veniţi din exchange-uri au povestit cu atâta ardoare experienţa unică pe care au trăit-o din plin încât au motivat şi pe alţii să spargă limitele şi să descopere ceva nou.
Dacă toată ziua derulau traininguri, seara însă se dădea start la mega party-uri, de la monştri în stil Halloween, la costume elegante şi rochii spledite.
Sincer, a fost cea mai memorabilă experienţă de până acum. E frumos să lucrezi într-o echipă, să creezi, să te bucuri în grup. Uite, am făcut conferinţa pentru ai motiva pe newbies, dar a s-a transformat ca o motivare pentru mine.Am vărsat şi o lacrimă la sfârşit” afirmă Sorina Mihalachi,membră al OC-ului.
Pentru mine ca membru nou, LTS Fall 2011 a fost acel eveniment care m-a motivat să merg mai departe şi să mă formez ca AIESEC-er. Aici am cunoscut oameni excelenţi, total diferiţi de cei pe care îi intâlnesc în fiecare zi. Anume acest seminar m-a motivat să fac ceva, să aduc un impact în societatea noastra. Deci, pot spune că LTS este o etapă în dezvoltarea fiecărui AIESEC-er care nu trebuie ignorată , metaforic vorbind - este locul unde din embrion se dezvoltă adevărate personalităţi.” spune Elena Banov, newbie.
Toţi, newbies şi oldies, au primit o cantitate inepuizabilă de zâmbete, nebunie, inspiraţie şi dorinţă de a merge spre schimbarea pe care AIESEC încearcă să o realizeze zide zi.
„The more you give, the more you get”
Dar, orice început are şi un sfârşit. LTS-ul  s-a sfârşit, însă amintirile vor perpetua mereu.
Celora care le este dor de LTS- nu disperaţi, LTS Spring 2012 is coming soon...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu