" Thank you for being our teachers... "

vineri, 9 decembrie 2011

UpGreat – a new mession completed

  Iată că se apropie de sfârșit și cea de-a III-a ediție “Educație Financiară”a programului UpGreat. Anul acesta programul  s-a focusat pe inițierea elevilor claselor a 10-12 în domeniul financiar, într-un mod interactiv și eficace. O nouă șansă oferită elevilor de a ieși din zona lor de confort, o nouă doză de energie, o nouă misiune UpGreat finalizată cu success și un nou motiv de mândrie pentru AIESEC Chișinău .
   Mobilizare, gândire strategică, participare la evaluare, dezvoltarea unor idei de afaceri și niște video motivatoare, toate au conturat ideea acestui proiect. Toți liceeni au dat dovadă de multă creativitate și inspirație :) Well-done, guys! Cum cineva spunea: ” Mintea noastră are absolut tot ce-i  trebuie, pentru a naște idei sclipitoare - dacă avem încredere în puterea ei!”
  Tinerii, de asemenea, au beneficiat de ”Tips & Tricks” direct de la antreprenori, și
cultivarea unei gândiri strategice, folosind jocul intellectual Cash Flow 101.
   Dacă e să vorbim de cifre, iată cum arătă proiectul Educație Financiară:
1 lună de organizare, 1 lună de derulare, 185 aplicanți, 100 partcipanți, 5 licee, 6 cluburi economice, 6 trainer + 3 antreprenori, 6 coach, 1 campionat de cashflow.

Un mare MULȚUMESC tuturor persoanelor care s-au implicat în acest proiect, care au crezut în el, care s-au înteresat și au ajutat cu ce au putut. Ei sunt foarte mulți și aș vrea să spun fiecăruia în parte mulțumesc: echipei UpGreat, trainerilor, antreprenorilor, celor care au facut coaching și celor care au ajutat la organizare. Voi sunteți MEGA!"
 (Cristina Sărăteanu, OCP UpGreat)




“Deși pe parcusul proiectului am fost nițel  presați de timp, eu zic că proiectul a fost reușit! Am avut participanți energici, receptive și înteresați de a se dezvolta.
 Mă bucură enorm faptul că cluburile economice din licee activează cu success.  
  A fost o experință nu doar pentru participanți, ci și pentru mine.
” 
(Ion Balan-Codreanu OC VP ER UpGreat)
“Ştiam că nu va fi o pierdere de timp din motiv că anul trecut mai fusesem la UpGreat „Dezvoltare personală”. AIESEC chiar face ca tinerii din Republica Moldova să devină mai motivaţi şi mai preocupaţi de viitorul lor.
 De data aceasta s-a vorbit despre finanţe, şi pentru că suntem la o vîrstă cînd deja începem să ne gîndim la un mod cum să ne facem proprii bani, aceste 4 zile de trening au fost de mare folos. Am jucat pentru prima data CashFlow şi am rămas plăcut impresionată – jocul acesta chair are o anumită influenţă. Trainerii au fost la nivel şi fiecare a dat dovadă de interes şi seriozitate faţă de subiectul discutat”
(Carolina Dogaru Participant val. I)

La mai mult și la mai mare!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu